nationell biobankskonferens
Sök
Basic information in english
x
nationell biobankskonferens
Sök
English
Nationella Biobanksrådet

nationell biobankskonferens

Välkommen till Nationell Biobankskonferens i Göteborg

För andra gången anordnar Biobank Sverige en nationell konferens om biobankning. Konferensen hålls 26-27 mars 2019 på Svenska Mässan i Göteborg. Temat är ”Biobank Sverige – från idé till verklighet”. Under två dagar samlas runt 250 deltagare för att utbyta kunskap, bygga nätverk och diskutera biobanksfrågor.

Konferensen tar upp den nya nationella forskningsinfrastrukturen Biobank Sverige, lyfter digitalisering och de senaste innovationerna inom biobankning, berättar om regeringens life science satsning samt om lagar och regler som påverkar området. Vi diskuterar även hur vi ökar värdet av våra biobanksprover och kohorter. Konferensen ger deltagarna ett brett perspektiv på hur biobankning kan användas inom forskning genom sina inbjudna nationella och internationella talare. Vår önskan är att deltagarna får med sig goda exempel på hur biobanksprover kan användas och därmed stimulera klinisk forskning i Sverige.

Konferensen är en mötesplats för forskare och personal från hälso- och sjukvård, akademi och industri som arbetar inom eller intresserar sig för biobanksområdet. Moderator för konferensdagarna är journalist Lisa Kirsebom.

Anmäl dig som deltagare senast 15 januari 2019 för att få det rabatterade priset 2900 kr exkl. moms för två dagar.

Konferensen arrangeras av Biobank Sverige. Biobank Väst är lokal värd för konferensen.

Välkommen till Göteborg den 26-27 mars 2019!
#nationellbiobankskonferens

Hitta till Svenska Mässan
» gothiatowers.com

Konferensmiddagen äger rum på Universeum
» www.universeum.se

Kanske vill du kombinera jobb och nöje i Göteborg?
Besök » goteborg.com för flera tips.

1 week ago
Äntligen har vi idag öppnat upp anmälningslänkarna för nationella biobankskonferensen 2019 i Göteborg. Anmäl er redan nu för att få ett rabatterat pris. Dela gärna vidare i era nätverk. #nationellbiobankskonferens #biobanksverige #biobankvast
https://t.co/ViDEqtm1BN https://t.co/8kufSh1dgr
TorinssonNaluai photo
1 week ago
Vill du lära dig mer om biobanker? I anslutning till #nationellbiobankskonferens erbjuder #biobankvast en grundläggande kurs inom #biobankning. Det går bra att endast anmäla sig till kursen, om du känner att du inte hinner med konferensen.
https://t.co/OublW27kga https://t.co/6Ji3zGRr47
TorinssonNaluai photo

 

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på LinkedIn